Jump to content

molim pomozite

leontia

Preporučene objave

ma sta ja znam..... mislim da se moze..... ja sam sve to dosta ranije poceo... ali dosta kolega radi svaki dan i jedino sto dobiju je 2 mjeseca... dosta ljudi znam pogotovo iz odvjetnistva sto su samo toliko i imali za ucenje.... predpostavljam da si i ti iz tog reda..... a inace od prica se neces usreciti.... ja isto ucim i ne slusam price.... stvar je ta da ako i duze ucis samo pocnes ici u sirinu... tako da su znali bolje prolaziti ljudi koji su imali manje za ucenje... ali kao sto su kolege rekli... to je sve stvar osobe....a kad mislis izaci.... ako hoces javi mi se na private pa mozemo razmjeniti jadikovke:)

Dijeli na drugim stranicama

• 2 tjedna kasnije...

hej, moja frendica ga je spremila za 2 mjeseca intenzivnog učenja! po cijele dane..

moj frend pak je učio 6 mjeseci po cijele dane, ni tv-a, ni kave u gradu.. ništa, postao totalno asocijalan..

oboje položili..

ja mislim da je sve to individualna stvar! ja se definitivno nemam namjeru ubijati, a mislim da je optimalan rok neka 4 mjeseca.. :palac:

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija