parcov objavljeno: 11. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 11. siječanj 2008. sve je moguce i drvena pec i papirnati dimnjak ali samo jednom... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Liva odgovoreno: 11. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2008. a sad bi ti da ti kazemo da mozes... sta ja znam, ovisi... sto si radila, koliko se dobro mozes koncentrirat, jesi potpuno slobodna za ucit ta 2 mjeseca ili imas i drugih obaveza i sl. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dillinger odgovoreno: 11. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2008. ma sta ja znam..... mislim da se moze..... ja sam sve to dosta ranije poceo... ali dosta kolega radi svaki dan i jedino sto dobiju je 2 mjeseca... dosta ljudi znam pogotovo iz odvjetnistva sto su samo toliko i imali za ucenje.... predpostavljam da si i ti iz tog reda..... a inace od prica se neces usreciti.... ja isto ucim i ne slusam price.... stvar je ta da ako i duze ucis samo pocnes ici u sirinu... tako da su znali bolje prolaziti ljudi koji su imali manje za ucenje... ali kao sto su kolege rekli... to je sve stvar osobe....a kad mislis izaci.... ako hoces javi mi se na private pa mozemo razmjeniti jadikovke:) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
misternoname odgovoreno: 12. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. siječanj 2008. Može se. Ali se ne smije ići u širinu previše jer onda to postaje fizički nemoguća misija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvi.. odgovoreno: 25. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2008. hej, moja frendica ga je spremila za 2 mjeseca intenzivnog učenja! po cijele dane.. moj frend pak je učio 6 mjeseci po cijele dane, ni tv-a, ni kave u gradu.. ništa, postao totalno asocijalan.. oboje položili.. ja mislim da je sve to individualna stvar! ja se definitivno nemam namjeru ubijati, a mislim da je optimalan rok neka 4 mjeseca.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.