snjezna objavljeno: 11. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 11. siječanj 2008. Postovana! Namjeravam sklopiti ugovor o najmu poslovnog prostora u kome sam ja ja najmodavac. Poznanik nam je sastavio ugovor koji cemo ovjeriti kod javnog biljeznika i u kome je istaknuta niza cijena najma od prave, zbog placanja manjeg poreza. Medjutim, napravljen je i annex ugovora, koji potpisuju obje ugovorne strane i dva svjedoka, ali koji se ne ovjerava kod javnog biljeznika, i u njemu je naznacena stvarna cijena najma. Mene zanima u slucaju da dodje do neredovitog placanja obaveza od strane najmoprimca , da li je taj annex ugovora validan, tj. da li se na osnovu njega moze pokrenuti neka tuzba kojom bi mogla od njega traziti eventualnu razliku izmedju stvarne i fiktivne cijene najma. Unaprijed zahvaljujem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.