zala objavljeno: 19. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 19. siječanj 2008. Molim vas za savjet: Planiram otvoriti krojački obrt u djedovoj kući (etaža - stan). Ne bih mu plaćala naravno nikakvu naknadu/najam osim režijskih troškova. U tom stanu je već bio registriran jedan obrt tako da je jedan dio papirologije rješen. Po nekim informacijama koje sam čula moram imati neki temelj za korištenje tog prostora (npr. ugovor o najmu) ali onda moj djed mora plaćati neki porez na to što je (priznat ćete) malo blesavo. Postoji li pravni osnov za neki ugovor (o korištenju nekretnine??) kojim bi mi to rješili? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
eplpaj odgovoreno: 5. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 5. lipanj 2011. mene ovo isto zanima - zar nema nikog da da odgovor? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.