sisi-susu objavljeno: 19. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 19. siječanj 2008. nedavno sam slomila nogu dobila sam potvrdu od poslodavca o punoj plaći za vrijeme bolovanja, firma mi placa normalno i dodatno osiguranje u slučaju povrede na radu.kome se trebam dalje obratiti i da li mogu potraživati odštetu od osiguravajučeg društva.svaka informacija mi je bitna..hvalla Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 20. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. siječanj 2008. Ako imate doatno osiguranje, obratite se vašem računovodstvu (onimam koji obavljaju obračun plaće). Kod njih bi trebala biti arhivirana polica osiguranja, pa će vas oni s odštetnim zahtjevom uputiti kako i gdje dalje. Po svoj prilici, vaše primarno će biti to da skupite medicinsku dokumentaciju. Vlajda ne boli jako Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sisi-susu odgovoreno: 21. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2008. hvalla na informaciji..nisam imala pojma o tome..p.s. bolli jako..pozz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.