sandra222 objavljeno: 20. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 20. siječanj 2008. Radim u domu za stare i nemoćne. Radim u smjenama , nočne , blagdane , nedjelje, ali plača je fiksna i ne priznaje mi se prekovremeno i sve što bi trebalo imam jako malu plaču 2274, od toga moram 350 kn za put dati. po struci sam medicinska sestra Poslodavac sad želi da radim svaki dan osim nedjelje od 9-17h (neadekvatno radno vrijeme) za plaću od 3000kn. a ako bi radila svaki dan prijevoz bi me koštao preko 600kn. Da li netko zna koliko je minimalna plaća za medicinske sestre koje rade prvu smjenu , a da imaju dužnost da vode i budu šefovi svojim kolegama? bojim se da ću ostati bez posla , u toj sam firmi preko 3 godine i poslodavac mi vjeruje, ali sa uvijetima koje pruža je loše. drugog izbora za posao nemam. trebam imati razgovor sutra s njima, pa me zanima vaše mišljenje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
eve5 odgovoreno: 21. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. siječanj 2008. Teško za reći Da li je to javna ustanova , državna ili privatna ? Ako je javna onda postoji kolektivni ugovor , privatna - barem pravilnik neki. <imam osječaj da si izrabljivana.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petric odgovoreno: 6. studeni 2008. Dijeli odgovoreno: 6. studeni 2008. Imate sindikat medicinskih sestara tehničara i djelatnika u zdrastvu Rijeci NSDZH (Web stranica www.nsdzh.hr) koji ce Vam rado pomci i odgovoriti na sve što Vas zanima.Nama su X puta pomogli kad god je bilo gusto.Preporučujem Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.