Jump to content

ako doista zelite da pocne od vas, onda mu olaksajte posao i potpisite se ispod svog posta.


anonimno

Preporučene objave

ti znas mene,i ja znam tebe,jer si napisao samo ono sto sam tebi rekao.

Molim te da se potpises iza svojih izjava,a svoje znanje iz sudske medicine ostavi za to ovlastene osobe.

inz. Koruznjak Boris

Hvala ti na slikama inace znas ja svojoj djeci ne mogu dati poklone jer im to majka sprecava, a zahtjev za vjestacenjem sam predao 02.12.2003 prije donosenja rjesenja koje je bilo znas i sam na koji nacin doneseno.

Nemoj se previse poizdavati u pravni sustav republike hrvatske.

ako ti je moja zena divna osoba zelim ti puno srece saanjom i gledaj kako moja djeca odrastaju bez oca.

Dodji kod mene po poklone pa im ih odnesi..,.,

Vjeruj mi da ces za ovu uvredu odgovarati....

Ne zaboravi da si glup i da te tekst odaje....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Borise, Borise.....

Drago mi je da se napokon netko sjetio postaviti pitanje kako pomoci supruzi Borisa Koruznjaka. Na zalost, ta zena pomoc itekako treba jer kolicina maltretiranja na koju je taj covjek spreman, u sto su se mogli uvjeriti i svi na Legalisu, gotovo je zastrasujuca. Zivjeti kao meta njegovog izivljavanja zasigurno nije lako. I zato predlazem nesto pomalo neobicno....ajmo svi lijepo tom inzinjeru iskreno reci da je lud. Njegova reakcija ce vjerojatno biti tuzba, a ako istih bude puno mozda mu ukrademo nesto od vremena koje je htio provesti u maltretiranju supruge.

Dakle Borise, pocnite od mene................Vi ste potpuno ludi i mjesto Vam je tamo gdje ste vec proveli mjesec dana - na Psihijatriji Rebra. Supruga Vam je krasna i nadam se da ce uskoro pronaci jednog dobrog muskarca koji ce joj pokazati kako zivot moze biti lijep. Tuzbu protiv vlastitog oca, Centra Sesvete i Ministarstva nikada necete dobiti. I za kraj, osobno cu se potruditi da se Vasa slika, uz poruku "izbaciti ga van", nadje u svim zagrebackim prodavaonicama djecjih igracaka. Na ovaj nacin Vasi sinovi vise nikada od svog tate nece moci cuti "za sada se samo igrajte s poklonima, a zauvijek cete ih dobiti kada jednoga dana dodjete zivjeti sa mnom. Ako ne dodjete dat cu ih svojoj novoj djeci.

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Borise,zašto još uvijek pišete na forum?Ovdje nema pomoći za vas!Samo vas pljuju!Znam da ste očajni!Samo bi budala mogla pomisliti da sve ovo pišete iz obijesti ili dosade!Da ste ludi?Ne vjerujem!Meni vaši postovi odaju čovjeka natprosječne inteligencije(koja doduše ponekad graniči s ludilom),koji je opsjednut činjenicom da u ovoj državi nema pravde!Vi pišete i pišete,a oni vas brišu,zaključavaju,dok druge poremećene,pohlepne,zle osobe ovdje pišu što god hoće i nitko ih ne sankcionira!Ja sam protiv bilo kakvog zaključavanja i brisanja postova(čemu onda forum?) sve dok nisu uvredljivog sadržaja!Mislim da pravila moraju biti za sve jednaka!Možda i jeste pretjerali,ali ako nekome smeta ne treba čitati!Pretjerala je i osoba koja je pisala tako ružno o vama pa NIŠTA!!!Sa druge strane neke osobe koje vas pljuju i traže da vas se makne vise ovdje na forumu mjesecima i od topica do topica dave sa svojim iracionalnim zahtjevima čak i kada im se 5x odgovori traže još i još...Ja rijetko pišem na ovaj forum,ali imam jedan problem pa često svratim da vidim što ima!Uvijek isto!I uvijek100% mi pokvari raspoloženje zbog silne negativne energije koja doslovce isijava sa ovih stranica!Usput ja sam žena da ne pomisle da vas branim zato što ste muško!Drž' te se!Nisu baš svi protiv vas! :xwave:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

možete biti sigurni da ni mi ne volimo ove radnje, ali ako po otvaranju posta na njega nema odgovora već se tema okrene u potpuno drugom smjeru, nema drugoga naćina nego reagirati.

I ponavljamo, ovo je pravni forum, a većina "razgovora" na obiteljskom pravu je predmet rasprava foruma nekog drugog tipa. Kada bi se korisnici ovoga foruma toga držali ne bi se osjećala "silna negativna energija" na ovim stranicama..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija