valerija_zg objavljeno: 23. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 23. siječanj 2008. Dragi mjerodavni, molim vas za pomoc. Radi se o sljedecem: ukazala mi se prilika za posao u inozemstvu, medjutim, trebala bih poceti raditi desetak dana po potpisu ugovora, a ugovor trebam potpisati u ponedjeljak. 1. Buduci da imam godisnjeg odmora od prosle godine, a i novi godisnji odmor, je li zakonom predvidjeno koristenje godisnjeg odmora u vrijeme otkaznog roka? 2. Ukoliko nije predvidjeno, da li je zaposlenik duzan odraditi minimalno 30 dana otkaznog roka (imam sveukupno 14 godina radnog staza)? 3. Da li sam nakon sporazumnog prekida radnog odnosa i prijave na Zavod za zaposljavanje (u svrhu zadrzavanja prava na zdravstveno osiguranje u RH) duzna svaki mjesec prijavljivati se na Zavod za zaposljavanje? Zahvaljujem na odgovoru i ispricavam se ukoliko je post konfuzan. Lp, Valerija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.