službenica objavljeno: 23. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 23. siječanj 2008. bliži mi se DSI-stavljena sam u poseban dio financija!gizmmo, vidjela sam da si ti to prošli tjedan prošao pa mi pliz reci kak je to izgledalo-zanima me ispitivač i pitanja na usmenom! kaj moram učit sve one zakone, toga je tak punoooooooo...ak imaš neku skriptu,slobodno pošalji...također, svima ostalima koji su bili na posebnom dijelu financija-bila bih zahvalna za bilo kakvu pomoć! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
đesika odgovoreno: 24. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2008. Pozdrav, i ja sam bila u petak 21.01.2008. Ovaj čas mi je već stigla i svjedožba. Super brzo. A tako mi je bilo i na ispitu . Počeli smo sa posebnim dijelom u 12.15 i u 16.10 ja sam već bila gotova sa svim. Polagala sam za SSS - računovodstveni referent. Posebni dio - izračun doprinosa i akontacije poreza na dohodak (dakle trebaš plaću izračunati) a imali su i plan proračuna... to VŠS. Nije bilo teško ni na usmenom. Bio mi je gdin. ZLATKO FABIJANIĆ. Jako ugodan ispitivač. Pita PDV, financiranje JLS, ...SRETNO PA JAVI KAKO BUDE Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
službenica odgovoreno: 24. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2008. đesika, hvala na odgovoru! molim te samo malo detaljnije o usmenom dijelu financija...ne brine me toliko pismeni....znači,koja pitanja ti je ispitivač postavio tj. koje zakone je obuhvatio, jel treba znat detaljno i to...tek toliko da se znam koncentrirat na važnije zakone koje pita....hvala puno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
đesika odgovoreno: 24. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2008. Ma nije me pitao nikakve zakone nego iz prakse koje poreze je uvela naša JLS (grad), kako se obračunava plaća (opisati postupak), što znači carinska tarifa, slobodne zone, i tako to. Znači nije me pitao nikakve definicije, zakone i sl. Taj dio ispita bio je najugodniji i najlakši. A iz posebnog dijela se ponavljaju pitanja koja možeš pronači na ovom forumu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.