brez objavljeno: 24. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 24. siječanj 2008. Ima li netko iskustava s istim? Ima li netko možda skripte koje se dobiju na seminaru? Postoji li to u elektronskom obliku? Hvala lijepo na odgovorima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mare81 odgovoreno: 24. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2008. Na seminaru ne možeš dobiti skripte već samo kupiti knjigu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
brez odgovoreno: 25. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2008. Mare81 je napisao: Na seminaru ne možeš dobiti skripte već samo kupiti knjigu. pa dobiješ za novce, zar ne? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
magel odgovoreno: 25. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 25. siječanj 2008. Vjerujem da misliš na stručni ispit za obavljanje poslova u graditeljstvu koji se polaže u Ministrastvu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva. U tom slučaju svu literaturu dobiješ ako ideš na seminar koji naravno platiš. ispit je uglavnom pilana po ispitivačima s područja građevine, a elektrotehnika je laganica, to ionako znaš. Elektronski oblik??? Nemoj nasmijavat', pa još imaš u toj nazovi skripti, pravilnik iz 1968 iskopiran izslužbenog lista SFRJ.Ali konačno ove godine pišemo neke nove, tehnologija se promijenila. Sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
brez odgovoreno: 28. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. a čuj... pokušao sam ma znam kako je to bilo kad sam polagao stručni za zaštitu na radu. pretpostavljam da to i nije neka prevelika razlika. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.