dado1981 objavljeno: 24. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 24. siječanj 2008. Ja i muz smo iz Bosne, on ima gradevinski obrt u Hrvatskoj i radi, ima privremeni boravak, i ja isto imam privremeni boravak kao njegova supruga,i neradim, sada sam u drugom stanju,sama placam zdravstveno osiguranje, mene interesira dali imam prava na porodiljnu naknadu, zasto me muz ne moze preko sebe osigurati ili pijaviti kao svog radnika, jednostavno neznam vise koga da pitam i kome da se obratim... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nikoleta odgovoreno: 24. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 24. siječanj 2008. Vi kao stranac na privremenom boravku u RH morate imati zdravstveno osiguranje, to je uvjet da vam se odobri privremeni boravak. Porodiljnu naknadu ostvarujete samo ako ste u radnom odnosu, to je pravo iz radnog odnosa. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.