zughy objavljeno: 26. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 26. siječanj 2008. Dragi (su)patnici jel već netko dobio poziv za veljaču? Naimi,s ne strpljenjem čekam poziv ali još uvijek ništa a dani lete a nervoza sve veća i veća! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dillinger odgovoreno: 26. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2008. kad smo vec kod administracije.... placas nakon sto dobijes poziv onih 1400 kn? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dillinger odgovoreno: 26. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2008. pogledao sam na stranici ministarstva.... eto nije mi se dalo trazizi... ali da me kolege ne popljuju:) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rokoprc odgovoreno: 26. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2008. Meni je gdja rekla da će poziv doći 15 dana prije dana kad si raspoređen. A onda ćemo biti obaviješteni i o plaćanju i drugim stvarima (ako ih ima). Tu nisam siguran da li će to biti napisano na rješanju ili će javiti usmeno. Eto, još je rekla da rok počinje 18-og. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zughy odgovoreno: 26. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. siječanj 2008. Samo da nam objave komisiju 15.pada možemo ponavljatimpo pitanjima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
irska odgovoreno: 28. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. Koliko je meni poznato 1400,00 kn možeš platit na dan prvog pismenog - najvažnije je da njima uplatnicu doneseš na taj prvi pismeni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ele odgovoreno: 28. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. jel netko zna, primaju li u ministarstvu uplatu izvrsenu preko interneta? Tako da ne nosim uplatnicu nego komad papira?! U poreznoj prihvacaju obicnu isprintanu potvrdu s kompjutera! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zughy odgovoreno: 29. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. mislim da možeš ponijeti uplatu preko interneta pa gotovo svugdje takav način plaćanja je uobičajen. Molm drage kolege koji izlaze u veljači da jave kad dobiju poziv,il bilo šta drugo vezano za pravosudni. Takodjer molim kolege koji ovih dana izlaze na pravosudni da objave svoje utiske i po mogućnosti pitanja. Hvala! :- Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zughy odgovoreno: 1. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. Danas mi je stiglo rješenje,polažem 20. Jel ide još netko taj dan? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.