milah objavljeno: 28. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 28. siječanj 2008. Pozdrav svima, imam jedno pitanje ako slučajno netko ima iskustva u sličnom slučaju. Početkom 6. mjeseca stječem uvjete za polaganje pravosudnog odnosno za prijavu. Budući da u 7. i 8. mjesecu nema ispita da li postoji mogućnost da prijavim u 5. mjesecu za rok u 6.? Dakle, dvadesetak dana prije dovoljnog staža. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
hrv1178 odgovoreno: 28. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. Pridružujem se pitanju. Naime, uvjete ostvarujem čak nešto ranije, 13.05., a rok od 45 dana ističe 28.06. Dakle, da li je u tom slučaju još moguće uhvatiti rok za lipanj-srpanj ili, nažalost tek na jesen? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
milah odgovoreno: 30. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2008. Zar nitko nije imao iskustvo sa sličnom situacijom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
biro1 odgovoreno: 30. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2008. Kolegica je imala isti problem i nisu joj dopustili prijavu.Probajte nazvati Min. pravosuđa na broj 01/ 6901 702, pa vidite šta oni kažu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 30. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2008. Koliko mi je poznato, u trenutku prijave morate imati dokaze o ispunjavanju uvjeta, a ne 10 ili 100 dana kasnije. Pogledajte jos na stranici ministarstva, ali takva je praka bila kad sam ja polagala. Znaci, ispunjeni SVI uvjeti i tek onda prijava. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Floki odgovoreno: 4. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 4. veljača 2008. Hm, a zna li netko ovo: ako sam nekoliko mjeseci radio kod odvjetnika, pa sad volontiram na sudu, moram li imati čistih 18 mjeseci staža na sudu da bih mogao polagati pravosudni ili mi se ubraja i staž proveden na radu kod odvjetnika? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
leonesa odgovoreno: 5. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 5. veljača 2008. Ubraja ti se i tih nekoliko mjeseci koje si odradio kod odvjetnika, što znači da nećeš morati odraditi svih 18 mjeseci na sudu.Pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.