milah objavljeno: 28. siječanj 2008. objavljeno: 28. siječanj 2008. Pozdrav svima, imam jedno pitanje ako slučajno netko ima iskustva u sličnom slučaju. Početkom 6. mjeseca stječem uvjete za polaganje pravosudnog odnosno za prijavu. Budući da u 7. i 8. mjesecu nema ispita da li postoji mogućnost da prijavim u 5. mjesecu za rok u 6.? Dakle, dvadesetak dana prije dovoljnog staža. Citiraj
hrv1178 odgovoreno: 28. siječanj 2008. odgovoreno: 28. siječanj 2008. Pridružujem se pitanju. Naime, uvjete ostvarujem čak nešto ranije, 13.05., a rok od 45 dana ističe 28.06. Dakle, da li je u tom slučaju još moguće uhvatiti rok za lipanj-srpanj ili, nažalost tek na jesen? Citiraj
milah odgovoreno: 30. siječanj 2008. Autor odgovoreno: 30. siječanj 2008. Zar nitko nije imao iskustvo sa sličnom situacijom? Citiraj
biro1 odgovoreno: 30. siječanj 2008. odgovoreno: 30. siječanj 2008. Kolegica je imala isti problem i nisu joj dopustili prijavu.Probajte nazvati Min. pravosuđa na broj 01/ 6901 702, pa vidite šta oni kažu. Citiraj
Ane odgovoreno: 30. siječanj 2008. odgovoreno: 30. siječanj 2008. Koliko mi je poznato, u trenutku prijave morate imati dokaze o ispunjavanju uvjeta, a ne 10 ili 100 dana kasnije. Pogledajte jos na stranici ministarstva, ali takva je praka bila kad sam ja polagala. Znaci, ispunjeni SVI uvjeti i tek onda prijava. Citiraj
Floki odgovoreno: 4. veljača 2008. odgovoreno: 4. veljača 2008. Hm, a zna li netko ovo: ako sam nekoliko mjeseci radio kod odvjetnika, pa sad volontiram na sudu, moram li imati čistih 18 mjeseci staža na sudu da bih mogao polagati pravosudni ili mi se ubraja i staž proveden na radu kod odvjetnika? Citiraj
leonesa odgovoreno: 5. veljača 2008. odgovoreno: 5. veljača 2008. Ubraja ti se i tih nekoliko mjeseci koje si odradio kod odvjetnika, što znači da nećeš morati odraditi svih 18 mjeseci na sudu.Pozdrav Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.