qwertzy objavljeno: 28. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 28. siječanj 2008. Situacija je slijedeća, kupila sam svoj prvi stan i zadovoljavam sve uvjete za oslobođenje poreza na promet nekretnina. Komisija je izašla na teren, napravili su svoju procjenu nekretnine i dobila sam rješenje po kojem moram platiti 5% poreza na zemljište na kojem je izgrađen stan U kupoprodajnom ugovoru stoji opis stana i stavka "...uz pravo služnosti prolaza u prizemlju, povezano sa suvlasništvom zajedničkih dijelova i uređaja zgrade" Molim pojašnjenje, hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mcgreg odgovoreno: 28. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. dole na rješenju bi vam trebalo pisati da ste oslobođeni po tom i tom članku i ako prodate morate platiti, ako to ne piše odete na poreznu pa pitate, ne jedu ljude tam Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
qwertzy odgovoreno: 28. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. Stan ne prodajem, pa tek sam ga kupila ... Pitanje se odnosi na oporezivanje zemljišta koji je sastavni dio stana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mcgreg odgovoreno: 28. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. uz ispriku nisam čital dovoljno pozorno... objasnite na koji ste način kupili stan, novogradnja pa je bilo PDV-a + zemlja i komunalije sa 5% od kojega ste oslobođeni ili nekako drugačije? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mistral odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. jeste li podnijeli zahtjev za oslobođenje plaćanja poreza na promet nekretnina? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.