tragac objavljeno: 29. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 29. siječanj 2008. Ljudi trebao bih jedan savjet, na bolovanju sam od 3 mj.2007.godine, predao liječničku i drugu dokumentaciju u svojoj PU u 11.mj. za komisiju Mup-a u Šaringradskoj, do danas niti me tko zove na komisiju, niti soc.radnica zna kada ću biti pozvan, općenito nitko ništa nezna, pa dajte mi recite kakva su vaša iskustva s navedenom komisijom koliko ste vi čekali, jel to normalno da tako dugo čekaš ili nešto drugo ne štima,,,, hvala !!!!!1 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 29. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Čeka se 3-4 mjeseca. Ako imaš 100% plaćeno bolovanje nema potrebe za žurbom jer tu ionako ne možeš ništa učiniti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 29. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Hvala na informaciji, bolovanje je riješeno 100% plaća Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bilogora odgovoreno: 29. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. A i nemaš potrebe za žurbom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 29. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Evo baš sam danas dobio poziv Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
faraon odgovoreno: 29. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Daj javi kako si prošao! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 31. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. Bio sam danas i najduže se zadržao kod psihologice,zgorizla se kad sam rekao što mislim, kod ostatka komisije kad su vidjeli liječničku dokumentaciju.....to je to hvala i doviđenja, pozitivno riješeno !!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bilogora odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. A što je to "pozitivno", kako se gleda? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dezire odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. ja sam ti čekao oko 8 mjeseci od početka bolovanja.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dezire odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. nisam pročital sve do kraja kaj si napisal no eto dobro rješil si sve..sada ostatak..no to bu ti brzo mislim jer imaš od prije status rvi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 2. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2008. " pozitivno" je to što ti priznaju ono što ti je stvarno, a ne umanjuju ti to i ne obezvređuju,naravno da se neki ljudi razočaraju jer nemožeš muljat za neke stvari koje ne stoje, mislim da si me razumio,ako si bolestan,bolestan si a ako nisi ????. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tragac odgovoreno: 2. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2008. odgovorit ću ti danas na poruku, dati ćeš mi još neke podatke pa bumo nekak zračunali, lijepi pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 12. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. svibanj 2008. Koliko se čeka na rješenje nakon ocjene radne sposobnosti od strane Prvostupne zdravstvene komisije MUP-a? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DeniD odgovoreno: 12. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 12. svibanj 2008. Po dosadašnjoj praksi 15-30 dana. Meni je došlo za 17 dana od komisije. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.