Jump to content

ŠEF I ZAMJENICA TERORIZIRAJU


anonimno

Preporučene objave

U RADNOJ SREDINI GDJE RADE TROJE LJUDI, ŠEF I NJEGOVA ZAMJENICA GODINAMA SU JAKO DOBRI PRIJATELJI ...

TO JE REZULTIRALO NJENIM BAHATIM PONAŠANJEM I NJEGOVOM BLAGONAKLONOM PONAŠANJU PREMA NJOJ. NAJČEŠĆE IH NEMA, LUTAJU POSVUDA, A JA OSTAJEM SAMA I RADIM. BOJIM IM SE SUPROTSTAVITI JER SU U STANJU PODMETNUTI MI NEŠTO. ZATO MI SE ZDRAVSTVENO STANJE NARUŠILO, PIJEM PRAXITEN TABLETE 3X NA DAN I KAD IDEM NA POSAO ZNOJIM SE I BOLI ME ŽELUDAC. AKO IDEM NA BOLOVANJE, PROUČAVAJU MOJU ŠIFRU OBOLJENJA I ISPITUJU LIJEČNIKA.

NEKE MOJE STVARI NESTAJU, A KADA PITAM GDJE SU ONI SE PRAVE KAO DA POJMA NEMAJU.

ISKLJUČILI SU MI TELEFON, NAKON ŠTO SAM IM SE SUPROTSTAVILA ZA NAJMANJU SITNICU. KADA SAM IH PITALA ŠTO JE SA TELEFONOMN, ODGOVORILI SU DA NE ZNAJU, ALI RADI TAKO DA SE MOŽEŠ JAVITI, ALI BIRATI NE MOŽEŠ. INAČE, OSTAJU POSLIJE RADNOG VREMENA I SASTAJU SE PRIJE RADNOG VREMENA. PRAVE BUDELE LJUDE OKO SEBE I U TOME UŽIVAJU.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Htjela sam samo reći da sam i ja bila u sličnoj situaciji...( bolje da se niti ne prisjećam jer i mene odmah boli želudac)...moja se riješila sama od sebe, tako što je firma krenula u stečaj pa svi koji smo bili na određeno nismo dobili produžetak ugovora. Draga gospođo ili gospodična, suprotstaviti se nijma nema svrhe, bojim se...mislim da morate tražiti drugi posao dok istovremeno još radite ovaj, pa kad nešto naiđe biti će dobar osjećaj dati otkaz. Ja, nažalost, novi posao nisam našla, ali radim na svojem daljnjem obrazovanju i tražim i nadam se. A posljedice starog posla ipak osjećam (dok bivša šefica odlazi u bolju firmu sad kad je ova u stečaju, i slatko se smije nama ostalima)...ako želite eventualno, informirajte se o mobbingu (utipkajte tu riječ u google, jer postoji hrvatska udruga kojoj ne znam adresu stranice, ali pokazati će vam se negdje u tražilici na početku, čini mi se)...ima puno sličnih iskustava vašem tj. našem..ne dajte se. :thumbs:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma znam ja da me nitko ne tjera da tu radim. Istina je. Medjutim, trpjela sam kao i mnogi u Hrvatskoj jer novi posao teško se nađe. Ali eto, sada sam u fazi da odlazim i dajem otkaz, jer više ne mog upodnijeti zlostavljanje. Znam za mobbing i ovo je klasičan školski primjer.

Za ovakve slučajeve stvarno nema pomoći jer se protiv takvih sponzoruša teško boriti. Hvala za podršku, i doista kada je ovako jedino što možeš protiv njih je DATI OTKAZ.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 6 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija