Rajmond objavljeno: 29. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 29. siječanj 2008. Pozdrav Molim pravne znalce sa foruma da mi pojasne, ukoliko znaju, kako se placa i gdje porez (samim tim i prijavljuje) ukoliko imate prebivaliste u drugoj zupaniji u odnosu na boraviste? I što s dokumentima, da li se mjenja osobna, vozačka, prometna, putovnica i sl. Unaprijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mpikac odgovoreno: 29. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. dokumenti se ne mijenjaju već se dobije potvrda o prijavi boravišta i ona vrijedi godinu dana. koliko mi je poznato sve obaveze vezane su uz prebivalište Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 29. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Budući da vam je u dokumentima uvijek navedena adresa prebivališta - sve se pa i porez veže uz prebivalište (PK kartica). Promjena adrese u dokumentima, uvijek znači i promjenu prebivališta, budući da je boravište mjesto u kojem se ne namjeravate trajno naseliti. Evo linka pa će možda biti malo jasnije prebivalište/boravište Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Rajmond odgovoreno: 29. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 29. siječanj 2008. Na žalost saznao sam. "Godišnju poreznu prijavu poreza na dohodak obvezno podnosi nadležnoj ispostavi Porezne uprave prema svome prebivalištu ili uobičajenom boravištu do kraja veljače tekuće godine za prethodnu godinu:" evo i linka ukoliko koga zanima Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.