hepsi objavljeno: 30. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 30. siječanj 2008. 26.1.2006. sam vozio 30km iznad ogranicenja brzine i za to dobio kaznu. Žalio sam se prekršajnom sudu, bio na saslušanju, tražio suočenje s policajcem, no umjesto toga sutkinja je napisala rješenje o prekršaju u kojem sam kriv i trebam platiti 300+150kn+1 bod. Riješenje sam dobio jučer, tj 2 godine i 3 dana nakon prekršaja. Kako piše da se mogu žaliti visokom prekršajnom sudu u roku od 8 dana, dali to znači da kad taj sud dobije moju žalbu će automatski poništiti rješenje i sve će i službeno otići u zastaru. Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 30. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2008. na rješenje imate pravo žalbe. ako je sve ovako kako kažete onda ćete dočekati zastaru na vps. rješenje se neće poništiti. kad dobijete rješenje od vps u kojem će se postupak obustaviti zbog zastare, onda je to službeno. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
jozy odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. Da bi postalo sluzbeno, dali je rijesenje o zastari potrebno i preuzeti od postara, ili je dovoljno da ga oni posalju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. vaš primitak ili neprijmitak ne utječe na zastaru.ako ga ne primite, ona i dalje stoji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.