go_go objavljeno: 30. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 30. siječanj 2008. Krivac sam lake prometne nezgode koja se dogodila u 16.12. 2001. godine. Imao sam 0.67g/kg alkohola u krvi. Na zahtjevu za pokretanje prekršajnog postupka piše da u nesreći nije bilo ozljeđenih osoba. Tuzbu je dana 28.12.2007. godine podignula CO za naknadu stete po tom pitanju za dvije navodno ozlijedjene osobe kojima je isplacemo u 7.mjesecu 2003. godine. Napominjem da prije tog dana (26.01.2008 - kad sam podigao kuvertu u posti) nisam primio nikakvu obavijest o tome. Sada bi se u roku od 15 dana trebao ocitovati o tuzbi. Pitanja su slijedeca: - Da li imam ikakve sanse za zalbu po tom pitanju? - Ako postoji, koji bi bilo moji argumenti za pobijanje iste? - Ako mi ne upali zalba, da li mogu nekako ponistiti kamate od tog dana isplate do sada*? - Da li je netko imao slicnih iskustava i kako je zavrsilo? - Moze li mi netko preporuciti nekog odvjetnika koji ima iskustva sa ovakvim stvarima? Unaprijed veliko hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 30. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 30. siječanj 2008. 1) onaj tko pročita spis vjerojatno će moći odgovoriti na ovo pitanje (odvjetnik recimo) 2) našlo bi se nešto, al vidi ovo pod 1) 3) dogovorom je sve moguće, al teško 4) usvaja se tužbeni zahtjev tužitelja koji glasi:....... 5) vidi pravila ovog pravnog portala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.