dtokic9 objavljeno: 31. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 31. siječanj 2008. Najvjerovatnije cu ici polagati u 3 ili 4 mjesecu DI SSS, pa me zanima da mi netko objasni ili bar savjetuje iz iskustva sto da koristim strucnu literaturu ( mislim da za SSS je knjiga malo preopsirna) ili neku noviju skriptu (da li se isplati koristiti skriptu, tj. dali je skripta dovoljno opsirna da polozis DI SSS) ? Moj strucni dio je uredsko poslovanje - pa ako je netko bio na ispitu da mi kaze sto su ga najvise pitali? Po vasem iskustvu (mislim na one koji su polozili DI SSS) koji predmet/podrucje najvise pitaju i sto se treba znati? UNAPRIJED HVALA LIJEPO Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
srecko321 odgovoreno: 31. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 31. siječanj 2008. ovdje je link za skriptu - nije baš nova http://www.blog.hr/print/?id=287142 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.