gupy objavljeno: 6. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 6. veljača 2008. Ako netko zna, da li je poslodavcu dozvoljeno isplaćivati razliku između porodiljne naknade djelatnice i njene stvarne plaće dok je na porodiljnom. (netko mi je spomenuo da je moguće)Molim članak zakona ili zakon u kojem bih to tražila.Pitala sam u firmi i rekli su donesite gdje to piše i nema problema, a ja neznam gdje da počnem tražiti. Unaprijed puno hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sisi-susu odgovoreno: 6. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 6. veljača 2008. Pa baš zato se žene brzo vračaju sa porodiljnog..veće plaće...da postoji mogučnost takvog potraživanja ne bi se vračale prije za to dopuštenog vremena.. Daj odgovorite na ovo pitanje...Baš me zanima Pozz... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 6. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 6. veljača 2008. Molim članak zakona ili zakon u kojem bih to tražila.Pitala sam u firmi i rekli su donesite gdje to piše i nema problema, a ja neznam gdje da počnem tražiti. Nema takvog zakona. Ukoliko je netko negdje nešto o tome napisao onda je to stavio u nekakav Pravilnik o radu ili čisto sumnjam Kolektivni ugovor sa vrlo širokim tumačenjem. Koliko je meni poznato,a ako se nađe netko sa nekakvom drugom informacijom, nek se javi ovdje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.