Klarbo objavljeno: 6. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 6. veljača 2008. Do porođajnog sam radila puno radno vrijeme (pola u školi pola u vrtiću), za vrijeme trajanja porođajnog mi je istekao ugovor u vrtiću. Nakon 6-tog mjeseca djeteta vratila bih se na posao na pola radnog vremena u školu. Moje pitanje na koje molim odgovor je : može li moj muž (obrtnik) u tom slučaju na porođajni dopust ( s obzirom na moje nepuno radno vrijeme)? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 7. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2008. Najvjerojatnije ne. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Klarbo odgovoreno: 7. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2008. hvala na odgovoru. znate li možda gdje mogu pročitati ili informirati se o tome. samo me ne saljite na zdravstveno jer nisu bas darezljivi informacijama Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 7. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 7. veljača 2008. U ovom slučaju nema odredbe koja direktno uređuje tvoj problem, već se radi o primjeni i tumačenju normi jedno 3 Zakona i više podzakonskih akata, pa sam ti i zato gore napisao prefiks navjerojatnije. To ne umanjije obvezu nadležne pravne osobe da ti to objasni i to po mogućnosti pismenim putem, pa probaj to i tako zatražiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.