Jump to content

Najam zajedničkih prostorija

dbebic7

Preporučene objave

Prije dvije godine sam sklopila ugovor o najmu zajedničke prostorije u zgradi. Imam suglasnost većine susjeda u kojim su se odrekli svog prava korištenja istog. Budući da znam da taj ugovor vrijedi samo jednu godinu, a da za više trebaju suglasnosti svih stanara, ako taj ugovor obnavljam svaku godinu bi li mogla izbjeći potrebu za suglasnošću svih. Naime jedna stanarka je problematična i stalno radi spačke u zgradi te ne želi dati suglasnost, a prijeti tužbom. Da napomenem da taj prostor je godinama bio odlagalište raznog smeća te ga nitko nikad nije koristio. Ja uredno plaćam dogovoreni iznos na račun zgrade.

Dijeli na drugim stranicama

• 3 tjedna kasnije...

pa koliko znam treba vam potpis svih stanara jer su zajednicke prostorije zajednicke, znaci svatko ima svoj udio u tom postoru i moze ga koristiti na njemu prihvatljiv nacin.a sad dal ce to biti iznajmljivanje ili odlagaliste smeca to nije bitno. znaci svi koji imaju pravo koristiti zajednicke prostorije moraju se usuglasiti da zele tu prostoriju npr iznajmiti.ili jednostavno etazirajte zgradu i onda se tocno u milimetar zna koj dio '' zajednickih prostorija'' je neciji i onda nema sporova

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija