strijelac1 objavljeno: 8. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 8. veljača 2008. ima li itko saznanja o ovom OD? Kojim se granama prava bave? Kakvi su ljudi? Koliko ih ima tamo? Kakve su plaće? Bilo što... ajde molim Vas pišite svoja iskustva s navedenim OD ukoliko ih netko ima!!! hvala puno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strijelac1 odgovoreno: 8. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 8. veljača 2008. ajde kolege.. pa nije da nitko nikada nije čuo za njih.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ktinga odgovoreno: 8. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 8. veljača 2008. Vjerova-o/la ili ne - nije ovo ni prvi ni zadnji upit tog tipa na ovom forumu koji je ostao bez odgovora ili sa vrlo sturim odgovorom.. Sto ces - odvjetnika ima k'o *insert word here* .. i nije nista cudno da iako dobro rade i jednako tako dobro zaraduju nitko nije cuo za njih (tj. nitko tko redovito surfa ovim forumom) .. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tanya odgovoreno: 25. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 25. veljača 2008. Koleg-a/ice, jesu Vas možda kontaktirali za razgovor? Meni ništa nije stiglo, pa me zanima je li to još aktivno? Unaprijed zahvaljujem. strijelac1 je napisao: ima li itko saznanja o ovom OD? Kojim se granama prava bave? Kakvi su ljudi? Koliko ih ima tamo? Kakve su plaće? Bilo što... ajde molim Vas pišite svoja iskustva s navedenim OD ukoliko ih netko ima!!! hvala puno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
laylo odgovoreno: 27. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. Ja isto čekam, ali ništa...a već je prošlo podosta vremena?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mia.a odgovoreno: 27. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. Traži se muški kandidat!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
laylo odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. Počeli su im razgovori a i kontaktirali su me pa ćemo vidjeti. Mia.a. od kuda ti informacija o muškom kandidatu?! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.