nikola14 objavljeno: 8. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 8. veljača 2008. dal ima tko kakva saznanja o tome priznaje li se diploma ekonomskog fakulteta u kanadi....i da znam...još jedan pasivni ekonom na tržištu rada. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 9. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2008. Najmanji vam je problem priznanje diplome jer pored tisuca kanadskih ekonomista ili barem diplomanata slicnog profila s njihovim drzavljanstvom tesko cete kao stranac dobiti odgovarajuci posao u struci. Moguce, ali tesko. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nikola14 odgovoreno: 9. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2008. postoji li udruga hrvata u kanadi i zna li netko za kontakt adresu? kad ste mi već pomogli za kanadu možda mi možete reći isplati li se pokušati u irskoj,škotskoj...hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.