Gogy objavljeno: 9. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 9. veljača 2008. Zanima me što se može raditi sa zvanjem profesora općenarodne obrane? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ane odgovoreno: 9. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2008. Oprosti sto pitam, ali sto se ikada moglo s tim zvanjem raditi ? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gogy odgovoreno: 9. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2008. Ne znam, ali vidim da ljudi s tim "čuvenim" faksom visoko kotiraju u tijelima ..... uprave ... Ako netko zna da li uopće je ta titula priznata u RH i gdje se to može provjeriti molila bi da napiše. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ktinga odgovoreno: 9. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2008. Ako se ne varam moj je rodak imao to zvanje .. Otisao u rat '91, presao sva bojista (ukljucujuci i ona koja se ne smiju spominjati u javnosti) i sad je casnik HV-a (mislim da je zahvaljujuci tom zvanju odmah startao sa cinom satnika) .. Sto bi radio / gdje bi zavrsio da nije bilo rata - pojma nemam, al' MORH mi se cini kao realan izbor (znam da je par godina nakon rata bio predavac na vojnom ucilistu, ali nisam siguran koliko je to zbog zvanja, a koliko zbog konkretnog ratnog iskustva) .. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 9. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 9. veljača 2008. Pitaj Tomislava Ivića on je meni predavao u školi sad je u Saboru čak je i od Ministrice Kosor neki zamjenik (vidiš da to nije loše zvanje) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gogy odgovoreno: 11. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2008. Bilo bi zanimljivo vidjeti koje su predmete polagali i čemu to sve služi s obzirom na protek godina ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zorko odgovoreno: 11. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2008. Možeš magistrirati politologiju ili marketing na ekonomiji te se s tim negdje zaposliti. Jedan je magistrirao pravo i zaposlio se kao direktor pravnih poslova. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 17. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 17. veljača 2008. Općenarodna obrana je u ranug s ostalim fakultetima kad natječaji sadrže odredbe "traži se osoba pravno, ekonomskog, ili drugog društvenog usmjerenja" Ovo "drugog" se znalo tumačiti skoro i za kuhare! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gogy odgovoreno: 21. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 21. veljača 2008. Zato nam i je tako zato što se ovakvi postavljaju za šefove, umjesto mladi školovani kadrovi. Ali oni imaju rezervaciju na birou za zapošljavanje, a ovi profesori magle i gubljenja vremena, tzv. profesori općenarodne obrane (to se nekada nekako drukčije zvalo ...) imaju prednost .... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 23. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2008. Ne slažem se da "mladi školovani kadrovi" mogu biti baš super šefovi. Školovani da, ali mladi kadrovi znaju biti vrlo rizični kao šefovi zbog neiskustva i prevelike nadobudnosti. Da odmah otklonim sumnju, i ja spadam u "Mladi školovani kadar" Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.