piroman objavljeno: 11. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 11. veljača 2008. Mene isto interesuje poseban dio ali za uresko poslovanje: imam neka pitanja: - prijamni štambilj skiciraj, objasni - koje su dvije glavne uredske knjige skiciraj, objasni - Dostava akata u rad ( opistati i izraditi primjere za dostavu neupravnog akta ) intersu je me gdje ja mogu da vidim skice prijemnog štambilja zato da li ima negde baš određeno kako on izgleda, uredske knjige "skicirati" opet gdje ima skica i ovo zadnje pistati i izraditi primjere za dostavu neupravnog akta. Možete a i ne morate objašnjavati samo me uputite gdje se to može naći ili mi skice itd. pošaljite na e-mail piroman@net.hr Unapred hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
marina13 odgovoreno: 12. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2008. Poslala sam ti nešto o prijemnom i knjigama pa pogledaj dali će ti išta pomoći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
piroman odgovoreno: 20. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 20. veljača 2008. Pitanje: Upisnik predmeta upravnog postupka imamo "prvostupanjski" i "drugostupanjski" Naprimer dobijem da skiciram ta dva upisnika da li neko moze da mi ih skicira i posalje na e-mail da vidim u cemu je razlika ja imam skicu prvostupanjskog e sad bih teo da vidim kako izgleda drugostupanjski. - objasni postupak kad tijelo zaprimi podnesak - Dostava akata u rad ( opistati i izraditi primjere za dostavu neupravnog akta ) Ako neko zna bilo bi super da mi posalje ili pojasni. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.