Ekatarina objavljeno: 11. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 11. veljača 2008. Od 2005. godine nisam zaposlena i izdata mi je zdravstvena iskaznica na osnovu nezaposlenosti do 06/09. U medjuvremenu sam se preselila u Njemacku gdje imam zdravstveno osiguranje preko muza. Zna li itko vrijedi li mi jos uvjek i osiguranje u Hr do datuma na iskaznici ili je automatski ukinuto jer imam drugo (strano) preko muza? P.S. Probala sam zvati HZZO informacije ali broj 0800 se ne moze zvati iz inozemstva. Zna li tko nekav drugi broj na koji bi mogla dobiti potrebnu informaciju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 11. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2008. HZZO Područni ured Zagreb Mihanovićeva 3, 10000 Zagreb 01 4577-150 http://www.hzzo-net.hr Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ekatarina odgovoreno: 11. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 11. veljača 2008. Zovem odmah sutra! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.