frenki objavljeno: 11. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 11. veljača 2008. Obrtnik sam(vinogradar) te kooperant u jednoj velikoj vinskoj kući koja mi treba isplatiti dug za grožđe.Umeđuvremenu po privatnoj ovrsi stavljena je privremena mjera toj vinskoj kući da dobrovoljno ispuni svoju obvezu prema protivniku osiguranja,meni.Moj žiro račun je blokiran od strane banke koja čeka upravo ta sredstva. Dali taj novac koji je sa PDVommože uzeti odvjetnik koji vodi privatnu ovrhu a kojeg ću namiriti prodajom zemlje? Hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
frenki odgovoreno: 12. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2008. zna li netko odgovor frenki je napisao: Obrtnik sam(vinogradar) te kooperant u jednoj velikoj vinskoj kući koja mi treba isplatiti dug za grožđe.Umeđuvremenu po privatnoj ovrsi stavljena je privremena mjera toj vinskoj kući da dobrovoljno ispuni svoju obvezu prema protivniku osiguranja,meni.Moj žiro račun je blokiran od strane banke koja čeka upravo ta sredstva. Dali taj novac koji je sa PDVommože uzeti odvjetnik koji vodi privatnu ovrhu a kojeg ću namiriti prodajom zemlje? Hvala na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 12. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 12. veljača 2008. Nisam baš razumio vaše pitanje. Odvjetniku možete platiti ako zastuoa ovrhovoditelja, a onda on neka skine privremenu mjeru, odnosno neka to zatraži pod suda da uradi. Također to možete i vi zatražiti od suda ako priložite dokaze o uplati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.