Maccos objavljeno: 14. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 14. veljača 2008. dakle situacija ide ovako. moja baka i njezine dvije sestre su nasljedile grobno mjesto od svojih roditelja. prvo je umrla jedna sestra jos prije 20-tak godina,te njezina djeca (navodno) nisu pokazivala neku zelju za tim grobom osim jedne od zena od njezinog sina ali to je odbaceno na sudu te su se (opet nadovodno) svi odrekli u nasu zajednicku korist. e sad,umrla je i druga sestra od moje bake nedavno i tu pocinju problemi. naime njezin sin je nazvao moju baku i objavio joj da prodaje grob (u kojem su pokopani njegova majka,otac,baka,djed te jos nekoliko clanova obitelji) te da on kao ima 5/8 vlasnistva za sto niko ne zna kako je mogao dobiti. inace taj dokument je ovjeren kod javnog biljeznika ali mi takodjer posjedujemo dokument sa ostavinske rasprave iz 1986. gdje se obitelj druge sestre odrice svojeg djela u nasu korist sto onda (po meni) cini taj dokument nevazecim. ili ne??? ostavinska rasprava jos nije ni odrzana ali on vec pregovara sa kupcima. to sve mojoj baki jako dize tlak pa me molila da vas pitam posto se vjerovatno strucniji po tom pitanju. samo da napomenem,ovdje nije stvar u novcu jer nas prodaja ne zanima nego u posmrtnim ostacima obitelji koji nas ludi rodjak zeli valjda baciti u smece ili neznam kaj. pomozite,vec smo svi na rubu ludila sa njim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.