imported_tanjuška objavljeno: 15. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 15. veljača 2008. tanjakzg@net.hr molim pomoć moja majka je usvojena 1956 od strane svog šogora, odnosno muža svoje sestre. Bili su u braku, nisu mogli imat djece i tetak je tako odlučio.On je umro 1967 i majka se odrekla nasljedstva u korist svoje sestre. Sada je umrla i njena sestra.Da li majka ima pravo nasljedstva?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
markog odgovoreno: 15. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 15. veljača 2008. Ima ukoliko pokojna sestra nema svoje djece ili drugog supruga. Roditelji pokojne su također mrtvi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
imported_tanjuška odgovoreno: 15. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 15. veljača 2008. roditelji su mrtvi, nema svoje djece...najvjerojatnije je teta sve ostavila jednoj od nećakinja. ostavinska rasprava je idući tjedan. zanima me da li u tom slučaju moja majka ima pravo na nužni dio?? hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.