Jump to content

..nesreca..


s2pid

Preporučene objave

..evo pred nekih par dana imao sam saobracajku u kojoj sam zeni (slucajnoj prolaznici) prilikom leta i rotacije automobila retrivizorom okrznuo ruku, njoj nije nista nije niti pala na pod ali nakon nekih pola sata kada joj je dosao muz zalila se na bolove u ruci, nozi, vratu, na trzajne ozljede, ma na sve sta joj je u tom trenu palo na pamet.. ..zanima me dali ce joj to priznati kao nematerijalnu stetu i dali sam ja tu u sukobu sa zakonom ili je to samo slucajan splet okolnosti, tj. hoce li me se kazneno gonit?.. ..nisam ju sigurno namjerno gadjao retrovizorom u ruku, pa da to i zelim ponovit nebi uspio.. ..zanima me strucno misljenje?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pusti onda nek to odradi tvoje osiguranje, naime tamo postoji vjerojatno vrlo dobra pravna služba koja će njen eventualni odštetni zahtjev obraditi i odraditi. Može biti da će biti usvojen, može biti da neće, teško je gatati, no ukoliko postoji uzročno posljedična veza koja je dokumentirana, nema razloga da joj se ne isplati šteta. Nije to nikakva tragedija, tome upravo služi osiguranje koje svi mi masno plaćamo.

 

Inače kaj se kaznene odgovornosti tiče, odnosno prekršajne, ne vjerujem da će se nešto dogoditi, al je moguće.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

PA DAJTE VIŠE IZBACITE TU RIJEČ SAOBRAĆAJ, ZNAM DA SVI VI PATITE ZA PROŠLOM DRŽAVOM , ALI SAD JE TU HRVATSKA I KORISTITE HRVATSKU RIJEČ KOJA GLASI AKO NE ZNATE : PROMET I PROMETNA NESREĆA

 

Da ne velim tko ti pati za prošlom državom (svi vi????) , a ne znam da li si znao, ova lijepa naša zove se imenom i prezimenom

 

 

Republika Hrvatska.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Horheo, danas sam više puta na tvoje postove htio adekvatno odgovoriti ali neću. Molio bih te da malo pripaziš na riječnik i da svoje mišljenje (ukoliko ne misliš nekog posavjetovati da mu pomogneš informacijom) zadržiš za sebe.

 

Ipak je ovo pravni portal na kojem se trudimo da pomognemo ljudima da dođu do nekih informacija kako bi oni koji pitaju izbjegli određene poteškoće u traženju svojih prava i ostalih neugodnosti vezano za isto i da ih pokušamo usmjeriti da svoje probleme riješe na što bezbolniji način.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija