diego43 objavljeno: 16. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 16. veljača 2008. dobar dan! evo ovako ukratko na sudu sam dobio parnicu radi ogluhe tuženika koj mi je dužan u roku od 15 dana bio isplatit. međutim proslo je 2 mjeseca i ništa od uplate, sad me zanima ko može pisat prjedlog o ovrsi i kolko bi to kostalo na glavnicu od 10 500 kn plus 1800 sudskih troškova koj je tuženik dužan platit. ako mogu sam pisat i predat di mogu nači matricu za pisat taj prjedlog??? hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 16. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 16. veljača 2008. Prijedlog za ovrhu odvjetnici naplaćuju oko 500,00 kuna. sudska pristojba je takodjer tu negdje. Ne preporucam da sami pisete ovrsni prijedlog jer je po Ovrsnom zakonu on strogo odredjen i to laici u pravilu ne znaju raditi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
diego43 odgovoreno: 20. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 20. veljača 2008. puno vam hvala !!!!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.