ANIKE objavljeno: 18. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 18. veljača 2008. ej ljudi jel netko nešto zna o ovom odvjetničkom društvu? vidjela sam na moj posao.hr da traže pripravnika pa ako išta znate.....hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maya01 odgovoreno: 18. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 18. veljača 2008. Bok...evo ja sam čula da Ivan Rude otvara u Splitu ured ali da traži pravnika s parvosudnim da mu taj ured vodi,nisam čula da još traži vježbenika...osobno sam pričala s njime o tome, dao mi je vizitku..Tako da za sad ništa od vježbenika u Splitu.. Inače,meni se čovjek čini skroz super i jako je iskusan i ugledan odvjetnik...poglavito u sferi stečaja i poslovnog prava tj. prava društava Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ANIKE odgovoreno: 18. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. veljača 2008. hvala ali oglas za vježbenika se odnosi na ured u zagrebu a ne splitu! kontakt je Marijo Lovrić Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maya01 odgovoreno: 19. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2008. E to je onda novo,nisam znala...hvala na informaciji..) Znam da u Splitu traži osobu koja će voditi ured i posao.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mia.a odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. Da li su primili nekoga? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ktinga odgovoreno: 13. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2008. mislim da je to rijeseno jos prije par tjedana .. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mia.a odgovoreno: 13. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2008. Hvala Ktinga!!!!!!! Baš su mogli i obavijestiti ostale kandidate da su nekoga primili.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ktinga odgovoreno: 14. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 14. ožujak 2008. Mozda se jos premisljaju A cuj .. jedna kolegica (koja je takoder ovdje na forumu) i ja smo u jednom uredu (inace mi se cine ful ok) nakon 2 runde testiranja + razgovor ostali u uzem izboru (5 od 70ak) i do dan danas ne bi znali jesu li odlucili i sto (a zadnje testiranje (treca runda) bilo je prije cca 5 tjedana) da ja prosli tjedan nisam slucajno sreo kolegicu - koja mi je rekla da je ona primljena .. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mia.a odgovoreno: 16. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2008. Pa ti reci, zar je takav problem bio javiti kandidatima da je netko primljen, pogotovo ako vas je tako malo ostalo u užem krugu.. Pa jedan obični mail ili barem telefonski poziv bi bio dovoljan. To ti je samo znak koliko te cijene i uvažavaju. Nema tu ni mrvice profesionalnosti. I nemaš razloga žaliti zbog tog posla, ne treba ti to. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maya01 odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. Nigdje ne javljaju iako kažu da hoće nego jednostavno se sazna tko je primljen. A što se tiče ovog odvjetničkog društva,zna li itko traže li vježbenika u Splitu i koji su uvjeti? Čula sam da je tek odnedavno ured otvoren. Postoji li ikakva naknada za vježbenike u ovom odvjetničkom društvu i kolika? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ktinga odgovoreno: 22. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 22. travanj 2008. Kako mislis "naknada za vjezbenike" ? Prema kolektivnom ugovoru postoji minimalac koji ti moraju isplatiti (ako imas srece neki caltaju i vise od toga, ali to je uglavnom iznimka) .. Za Split - nemam pojma .. zvrcni i pitaj . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.