eevek objavljeno: 22. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 22. veljača 2008. Pozdrav! imam pitanje u vezi povrata poreza za uređenje stambenog prostora. Naime, sređivali smo balkone, prozore itd., da ne duljim: Ja sam platio adaptaciju, ali ja prošlu godinu nisam radio i nisam prijavljen na burzu (apsolvent sam) pa me zanima da li me to koči da podnesem zahtjev za povrat poreza. Račun je na moje ime i na vlasničkom sam listu, tu nemam problema Ako se pitate odakle mi novac - od prodanih dionica (to, koliko znam, ne moram prijaviti u poreznoj prijavi). Dakle, hoću li imati problema oko toga? Hvala i pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ani2 odgovoreno: 22. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2008. A koji to porez mislite vratit ako ga niste platili? povrat može tražiti samo onaj tko je porez platio! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
eevek odgovoreno: 22. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2008. Aha.. u prijevodu: trebao sam pustiti majku neka plati lagano, što će joj moja pomoć, pa neka si traži povrat? Zanimljivo Bio sam pod dojmom da se vraća pdv Pozdrav i hvala na brzom odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PeppermintPatty odgovoreno: 23. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2008. Nisi jedini koji misli da si može vratiti sav porez od plaćenog računa (primljenog od izvođača radova) To je u potpunosti krivo. Prijava se zove "PRIJAVA POREZA NA DOHODAK" (a ne prijava poreza na plaćeni račun) Što znači onaj porez koji je uplaćen na primljenu plaću. Ako nisi radio i primao plaću nemaš si što povratiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.