PBplayer objavljeno: 26. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 26. veljača 2008. počela sam spremat pomorsko-ri, pa bi mi dobro došla svaka informacija glede tog predmeta (kod asistentice) ? možda ako tko ima pitanja sa usmenih... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kokolo.kokic odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. I ja sam počeo Pomorsko i čuo sam da je asistentica dosta gora od prof. Ja imam nekakvu skriptu od 145 str., navodno je ok. Šta ti učiš? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kokolo.kokic odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. p.s. nemam nikakvih pitanja, osim šta dosta njih kaže da je možda i bolje po knjigama, duže ali razumljivije, šta je i logično Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PBplayer odgovoreno: 26. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. ej... i ja ti imam tu skriptu jer većina ljudi po njoj uči... ja ti imam neka pitanja pa ako hoćeš pošaljem ti ih mailom... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kokolo.kokic odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. Sasvim sam slučajno došao do ove stranice, zbog jednog dr. problema, tj. foruma i moram priznat da sam oduševljen ovom stranicom... ovdje ljudi očito non stop briju po forumu...odgovori stižu jako brzo. Da naravno da želim da mi ako možeš pošalješ pitanja na mail: kokolo.kokic@yahoo.com. Puno hvala. Ako tebi nešto treba slobodno reci, ako imam mogu ti mailati. Inače, imaš neku skriptu iz Zaštite morskog okoliša, ako uopće imaš taj izborni? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PBplayer odgovoreno: 27. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. evo poslala sam ti mail... inače legalis je zakon ! svidjet će ti se ! čujemo se Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.