Jump to content

Nepravedna presuda

dr.wirelešš

Preporučene objave

radio sam u firmi, posudio neki novac od sefa (u prostoru firme, iz kase firme(ili obrta sto je vec bilo)) i dogovorio vracanje krozplaču (dakle pisanog traga isplate plače nema, jer se ionako davala na ruke, a ni bankovni dio nije u potpunosti isplačivao, ja sam potvrdu o isplati morao potpisati, ali bez ikakvih podataka na njoj o povratku ili sl) to je bilo neke 2000.g nakon par mjeseci firma je zatvorena, i kako sam vodio evidenciju još je bio i on meni nesto sitno duzan ali kako ni ostali djelatnici nisu svoje plače uspjeli namiriti, još sam mogao reči da sam najbliže nuli.. prošle su 4 godine i odjednom je taj isti poslovođa počeo nazivati i prijetiti da će me dati na sud jer mu dugujem 4000DM i da za to ima moju potpisanu potvrdu?! kad sam se malo raspitao, ispada da me na privatnoj osnovi ima mogučnost tužiti, dok ja u tom slučaju nemogu potraživati plače i nas dogovor nemogu dokazati...

tako je i bilo na sugu smo se suočili on je imao svoje svjedoke koji su potvrdili da sam posudio novac (što ja ni u jednom trenu nisam sporio) a ja sam imao svjedoke koji su rekli o njegovom neisplačivanju, i visini moje nesudjene plaće, nitko nije vidjeo da sam ja dobio ikakvu plaću u to vrijeme, jer nisam, istu je zadržavao kao povrat pozajmice sto je i bio dogovor...

na sudu je na kraju on kao tužitelj dobio pravomočnu presudu, te sad moram ponovno njemu isplatiti sve što on kaže uvečano za sve troškove... prošlo je devet godina troškovi bi mogli biti visoki (još neznam)... ali bit svega je da je taj novac več uzeo, imao zeluca za tužiti me, (ispada i pravne osnove) i sada će mi poprilično prodrmati financijku konstrukciju, koja je ionako poprilično klimava (plača 4000- kredit stan 2000=2000kn žena,djeca itd...)

pitanje kakve pravne osnove imam da se žalim (zalba je zbog pravomočnostri presude odbijena) ili da na neki drugi (osim palice) nacin poništim nepravdu ?

:-x

Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

• No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

• Napravi novi...

Važna informacija