yvonne objavljeno: 6. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 6. ožujak 2008. brat mi radi u HV. Plaću ima cca 5000,ookn. potem obustave na plaću otplaćuje dva kredita u iznosu cca 2500,00-2800,00 kn. bez znanja mu je na plaću stavljena i obustava za alimentaciju u iznosu 1500,oo kn. Zanima me da li je to legalno te što je sa onim da 1/3 plaće može ići u obustave? Što se da napraviti da mu se osiguraju minimalni uvjeti za život i što će se desiti sada kada i banka ukine minus jer je premali priliv sredstava.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
DIDAS odgovoreno: 6. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2008. Pa i prije nego što mu je sjela alimentacija imao je obustava više od 1/3 plaće. I to je bilo legalno jer je on sam pristao na to. Sad će se prvo obustaviti za alimentaciju a ostalo šta ostane za kredite. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
yvonne odgovoreno: 6. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 6. ožujak 2008. ...jasno mi je... ...na koji način da prestane plaćati kredite koji su ionako za kuću od bivše supruge...nisu na njezino ime ali je jamac i sudužnik na njima? Bio je dogovor da alimentaciju plaća kada joj otplati kredite? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 7. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. ...ne vijeruj ženi koja #### drinu bez filtera.. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
yvonne odgovoreno: 19. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. ...mislim, zar mi nitko ne može reći nešto suvislo jer se recimo kredit PBZ već drugi mjesec ne naplaćuje... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.