Dragovoljac-007 objavljeno: 9. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 9. ožujak 2008. Dragovoljac sam od 90/91, prva specijalna policija. imam 30 posto hrvi trajno, ptsp i bolesti kralježnice.na drugostupanjskoj sam dobio omjer 30 vojno/70civilno profesionalna. pitanje: pošto sam bio u specijalnoj policiji kao obični policajac specijalac zanima me koji bi čin trebao dobiti i po kojem koeficijentu bi mi trebala biti obračunata mirovina, da li onom 1,80 kao dragovoljcu ili neki kažu pošto je profesionalna 0,80. Zanima me kolika bi mi bila otprilike mirovina. imam civilnoga staža punih 19 godina. Pozdrav i hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 9. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2008. http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=20372&forum=33&6 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 9. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2008. brkas pojmove.kao prvo.kao dragovoljac sa rvi imas pravo na faktor 1,85.kao profesionalna mirovina na 0,8.trazi cin od mup-a,mogao bi dobiri cin stozernog narednika.po ovome bi mogao imati mirovinu oko 2800-3000,sve zavisi od civilnog dijela koji ti nitko nemoze izracunati osim mirovinskog.sa cinom sto.nared.,bez njega 400-500 kuna manje,ako si vojnik Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dragovoljac-007 odgovoreno: 9. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2008. ok, hvala. a jesu tih 2800-3000 iznos mirovine bez civilnog dijela staža, tj. da li se na njih racuna civilni dio? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 9. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 9. ožujak 2008. to je otprilike sa civilnim dijelom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 10. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2008. to ti je sve,tako je kako je,probaj u buducnosti ici na pogorsanje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
p.lav odgovoreno: 18. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2008. Naime prijatelj me zamolio za pomoc,pa tako i ja Vas lijepo molim da nam pomognete:radnog staza ima 44 g.,u HV-u od 08.01.1992.,pravomocno rijesenje za mirovinu od22.01.2008.,opca,60 %rat-40%civilstvo,30% HRVI,molim sve koji su upuceni da nam daju neki odgovor,smjernice di bi mogli znati otprilike visinu mirovine.HVALA!! :hvala: trazio sam te tablice za izracun,ali jednostvno nemogu dobiti iliti otvoriti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
p.lav odgovoreno: 18. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2008. 30% trajno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 18. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2008. Čin? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
p.lav odgovoreno: 18. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2008. sorry,vojnik Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 18. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 18. travanj 2008. Tamo-vamo, između 3400-3600 kuna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
p.lav odgovoreno: 19. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 19. travanj 2008. :hvala: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MEDENI odgovoreno: 20. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2008. Meni nikako nije jasno na koju foru oni daju postotak vojno civilno što sa čovjekom koji nema nikakove bolesti osim ptsp-a kako mu mogu dati civilni dio kad se čovijek lijeći odnosno ide u mirovinu zbog oboljenja koje je dobio zbog sudjelovanja u domovinskom ratu molim ako netko zna da pojasni hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
p.lav odgovoreno: 20. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 20. travanj 2008. Nedokuciva zagonetka i za mene,prvi i jedini posao mi je bio u HV-u i sad nekih 60%mir 40%rat!?ali nedam se idem na pogorsanje dok nebudem zadovoljan,ako prije ne ispi....Moramo biti optimisti drugo nam ne preostaje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 21. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. Iako si cijeli radni vijek bio u OS, nije čitavo vrijeme trajao DR. Jedna od mogućnosti zašto omjer, istina da si u sastavu HV-a, ali u obzir se uzimaju bolest(i) kao posljedica učešća u DR. Ostale bolesti mogle su nastatli naknadno, po njihovoj verziji, a greška naša što odmah po primječivanju simptoma neke bolesti nismo išli kod liječnika, nego uzimali godišnji ili nešto drugo. U ostalom znate i sami kako je išlo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 21. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 21. travanj 2008. ...tako je kad me uhvatila "kriza" uzeo sam par slobodnih dana da se smirim i dalje šiiibaj,kakvo bolovanje....a sad? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.