Jump to content

5(+-1) mjeseci


gargool

Preporučene objave

Ako pomorac potpiše ugovor s kompanijom na šest mjeseci,te nakon pet mjeseci i petnaest dana odrađenih na brodu traži smjenu iz južne amerike,a kompanija mu odgovara da mu neće poslati tamo smjenu te da mu neće platiti put i smještaj do dolaska doma već mu ½prijeti½ da će mu sve odbiti od plaće ili naplatiti naknadno nego da mora se strpiti do sljedeće luke koja je bila udaljena 35 dana te da će mu tek onda poslati smjenu.

Da li to oni kao jedna pomorska firma smiju to napraviti svome zaposleniku, uzmite u obzir da su pomorski ugovori 6 mjeseci ustvari po pravilu 5+-1 mjesec.

Bili taj pomorac bio u pravu da je napustio brod u j.americi i otišao o svom trošku kući ,a poslije tražio da mu se put i smještaj plati od strane te kompanije,bili mu ona morala isplatiti troškove putovanja,te koja je ona prava ustvari imao,kako je u biti treao postupiti gledajući s vaše strane.

 

Unaprijed se zahvaljujem na vaše odgovoru. :-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija