misterjozo objavljeno: 11. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 11. ožujak 2008. postovani kolege, prijavio sam slusanje za 02.04. u 16 h medjutim posto sam sprijecen otici nudim netkome kome treba da mu ustupim termin. onaj prvi tko se javi i ostavi mail adresu ce dobiti na nju moje ime i prezime i moze ici umjesto mene.... pozdrav.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Doli odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. Postovani kolega, ako je to izvedivo ja bi otisla slusati ispit pa ostavljam mail adresu: koor_3@yahoo.com Unaprijed hvala! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dillinger odgovoreno: 14. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 14. ožujak 2008. 31.03. sam prijavljen za slusanje.... a taj dan imam neke druge obveze koje bi isto htio obaviti ....pa ako se tko zeli mjenjati nek mi se javi na chege55@hotmail.com idealno bi mi bilo bilo sto ranije od tog datuma Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Lily0407 odgovoreno: 15. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 15. ožujak 2008. Prijavljena sam za slušanje 25.03.2008. ako želiš možeš ići umjesto mene Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.