očajna objavljeno: 12. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 12. ožujak 2008. ovako stoje stvari. suprug mi je osuđen na 2 godine zatvora, u što mu se uračunava 7 mjeseci provedenih u pritvoru. kada mu je izricana pravomoćna presuda izjavio je na sudu da se planira oženiti i da čeka dijete (ja sam tada bila trudna 3 mjeseca). U pisanju zahtjeva za izvanredno ublažavanje kazne odvjetnik je napisao da je oženjen i da ima dijete. zahtjev mu je odbijen od vrhovnog suda iz razloga što je županijski sud izjavio da je on to uzeo u obzir. kako oni mogu tretirati isto činjenice da se planira oženiti i da čeka dijete i to što se oženio i ima dijete. ja sam mogla imati pobačaj i nikada ne roditi to dijete i mogli smo ne oženiti se!!!! on je 13.2. morao otići na služenje kazne, dijete nam ima godinu i po, ja sam nezaposlena i živimo sa njegovom bolesnom majkom koja je također nezaposlena. pisala bih ponovo vrhovnom sudu,kako da to napišem a da ne ispadne da ih napadam zbog odluke?? Također sam u zakonu pročitala da je država dužna dok je on u zatvoru djetetu osigurati novčanu pomoć,jer sam ja sad takoreč samohrana majka dok njega nema.a nigdje ne piše da ja moram biti nezaposlena. a na socijalnoj pomoći su mi rekli da ako se ja zaposlim dijete nema pravo primati ništa.molim vas uputite me. hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. Sve to možete navesti sudu u zahtjevu za izvanredno ublažavanje pravomoćne sudske presude. Sud to neće shvatiti kao napadanje. Držite se činjenca i teškog stanja , a izbjegavajte samo vrijeđanje i omalovažavanje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
očajna odgovoreno: 12. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. a u vezi socijalne pomoći za dijete?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.