scampy objavljeno: 13. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 13. ožujak 2008. žurno me interesira u kojem zakonu je regulirana zastara potraživanja od strane štedno -kreditnih zadruga. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
scampy odgovoreno: 13. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2008. osim toga šta se događa kad me škz utuži na sud 18.08.2003, a ja do danas dok nisam dobio poziv na sud nisam uopće znao za da sam tužen. dokaze o uplati sam davno bacio . kredit digao u 08.1998. , oni me tuže u 08/2003 a za navodni dio duga i to potražuju od 08/2001. na sudu stoji gotovo 5 god. ima li di ovde zastare, ne znam zašto se uhvatit ali ne plaća mi se vragu kajgana tim više što sam je već otplatio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
tomacsoon odgovoreno: 13. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 13. ožujak 2008. zastare nema, ako ste plaćali do 08/2001 a oni pokrenuli 2003, bez obzira da li ste za tužbu znali ili da li ste dobili poziv. Zastara je prekinuta podnošenjem tužbe, i neće teči za vrijeme dok postupak traje, pa makar to bilo 10 godina.nitko neće vjerovati da ste uplatiti ako nemate uplatnice(najčešći izbogovr: eto platio sam a bacio uplatnice ne pali, moja baba čuva uplatnice unazad 30 godina) inače izbjegavajte dupliati objave, protiv pravila je, ovo ste pitajnje mogli postaviti i u prethodnoj Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.