ništadobroga objavljeno: 13. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 13. ožujak 2008. Imamo jedan veliki problem.Moj suprug i njegov brat (u super su odnosima) su naslijedili od oca nužni dio kuće. Tako je odlučeno na ostavinskoj.Problem je sljedeći:otac je napisao oporuku i ostavio sve svojoj ženi ne spominjući djecu.Nakon pisanja oporuke oni su se pravomoćno rastavili,ona se preudala i otišla živjeti u Njemačku.Pola kuće i zemljišta je oduvijek na njeno ime.Na ostavinskoj su dva brata dobila nužni dio odnosno 1/12 kuće. Ta žena ih ne želi isplatiti,niti želi prodati kuću.Najprije je pokrenula,a zatim i obustavila postupak razvrgnuća. Što nam je činiti? Ono što je odlučeno na ostavinskoj,nije ono što sam ja čitala u zakonu. Naš advokat je rekao da ne zna što napraviti jer je ona " luda ",a to je mišljenje i njenih advokata. A i mi smo već pomalo ludi,jer nemamo novaca za pokretanje bilo čega,i koliko bi to trajalo??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.