žufra objavljeno: 13. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 13. ožujak 2008. molim kolege u mogućnosti da mi pomognu pronaći što bolje skripte za pravosudni ispit. molim vas da mi pomognete jer nemam vremena. radim cijeli dan a nisam više mlad kao većina od vas pa vas još jednom molim jer bi mi ovo mogla biti jedinstvena i zadnja prilika za polaganje MNOGO MNOGO HVALA UNAPRIJED!!! mail: bol_and_company@yahoo.com Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Liva odgovoreno: 14. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 14. ožujak 2008. probaj skinut s linka koji je dao kolega sretno polozeni http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=503318032&forum=16&9 meni se cine ok! sretno! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
žufra odgovoreno: 14. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 14. ožujak 2008. Hvala mnogo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.