monti objavljeno: 17. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 17. ožujak 2008. Poštovani kolege, da li netko zna gdje bi mogao skinuti Pročišćeni tekst Zakona o trgovačkim društvima? sa ovom zadnjom izmjenom NN 107/07 ? ili, ako ga netko ima, pustio bih mail.. Hvala.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
monti odgovoreno: 18. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2008. Halo ?? Pa zar nema nijednog štrebera da si je dao malo truda i učinio nešto korisno za drušveno pravnu zajednicu malih i siromašnih vježbenika.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
non_liquet odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. mislim da imas na pravokutniku tamo sam ja skinuo... al ako ne mozes naći poslat cu ti na mejl--- Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
monti odgovoreno: 20. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 20. ožujak 2008. Hvala brate.... našao, skinuo... ok. je ta stranica.. Zaista ti hvala.. E da, hajde sada ZKP... gdje bi mogao biti, mislim da je zadnja izmjena bila krajem 2006.g. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.