kristina_02 objavljeno: 17. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 17. ožujak 2008. trebala bih hitno jedan savjet vezan za studiranje i rad. Tijekom studija našla sam poslovaca i kod njega radila preko servisa. Sada sam apsolvent (redovni student još uvijek-ostala su mi dva ispita i diplomski). Ponuđen mi je rad sa srednjom stručnom spremom dok ne diplomiram. Da li je to moguće ili se trebam prebaciti na izvanredni studij budući da nemam više obaveze na faksu osim položiti ta dva ispita i napisati diplomski. Poslodavac bi i pričekao dok ne diplomiram ali se mijenja truktura u firmi i na taj način bih ostala raditi a nebi izvisila.Svatko priča različito. Sada više neznam što da radim. Molim pomoć Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
box7410 odgovoreno: 18. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2008. Koliko sam ja upućena ne možeš biti prijavljena kod nekoga i biti redoviti student, nešto sa doprinosima valjda je u pitanju. Jedino ne znam da li možeš u sred akademske godine mijenjati status, mislim da ne... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kristina_02 odgovoreno: 18. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2008. ok hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.