whitedd objavljeno: 17. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 17. ožujak 2008. ...dobio sam mailom odgovor glasnogovornice MOBMSa... ...isplata definitivno ide odmah poslije 20og ovog mjeseca... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
niko1 odgovoreno: 17. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. jeli to neka zezancija ili, samo mi reci kako se zove glasnogovornica Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 17. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. Martina B. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
niko1 odgovoreno: 17. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. pa jeli to 21.ili 30.03nisi ništa više mogo saznati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 17. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. ...napisano...prvih par dana nakon 20oga... ...u mom prevodu...21,22,23.. u krajnjem slucaju i da je 30oga meni nebi smetalo...samo da bude... ...iz osobnog iskustva....(i prosli sam put kontaktirao u MOBMS glasnogovornika) ...i falija je u jedan dan...tako da joj vjerujem da ce biti prvih par dana nakon 20oga... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 17. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. Nekužim kako če isplačivat! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 17. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. kao i sve do sada...na racun na koji primas mirovinu...ili...na ruke ako ti postar nosi mirovinu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 17. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. Sad sam skužio koju sam glupost ja napisao ,mala me non stop davi nikako više da zaspi moram je ić uspavt............2gi4m Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 17. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. sve 5,laka noc bebacu...))))))))))) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 17. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. ako nije tajna, šta to isplačuju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 17. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. razliku mirovine za 2006 i prvih par njeseci 2007 god...tj...razlika za prevedene mirovine... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 17. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 17. ožujak 2008. hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sutina odgovoreno: 18. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2008. Puno pozdrava HOS-u whitedd koji se potrudijo da dobije informaciju iz prve ruke ......... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
whitedd odgovoreno: 18. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2008. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kiki12 odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. bio prije pola sata na mirovinsom teta kazala da su nalogi štampani 14 ovoga mjeseca i da kreče isplata ovaj tjedan ili početak drugoga tjedna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sutina odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Zvao mirovinski 0800 63 63 63 i gospođa rekla da će biti sutra isplata na tekuće račune.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gardist odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Hoće li biti istovremeno isplata i za one koji mirovinu primaju prek banke u BiH ili samo za one koji primaju u RH? I za koliko je točno mjeseci obračunato? Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sutina odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Nazovi ovaj broj i postavi pitanje 0800 63 63 63 u svezi primanje u BIH Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svemirac odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. sutina je napisao: Zvao mirovinski 0800 63 63 63 i gospođa rekla da će biti sutra isplata na tekuće račune.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gardist odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Ne može se dobit iz BiH!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svemirac odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. gardist je napisao: Ne može se dobit iz BiH!!! nemože zato jer je to besplatni tel. za HR Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gardist odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Može li netko provjerit i za nas pa da napiše? Hvala unaprijed:) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Arci odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Citat Hoće li biti istovremeno isplata i za one koji mirovinu primaju prek banke u BiH ili samo za one koji primaju u RH? I za koliko je točno mjeseci obračunato? Ako si novi korisnik po Sporazumu: tebi treba leći isplate mrovine, zaostaci, a ovo su razlike od prevođenja, znači nije isto. ili Ako si korisnik od prije, naravno da si uvršten. Isplata ti je za 2006. g i prva trećina 2007.godine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svemirac odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. gardist je napisao: Može li netko provjerit i za nas pa da napiše? Hvala unaprijed:) zvao sam ali neznam objasnit ženi po kojoj osnovi primaš mirovinu,odnosno jesi bio HVO,HV. Evo ti broj pa nazovi do 16h. 38514891666. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gardist odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dobio sam rješenje u prosincu, a prva mirovina mi je došla u siječnju, naravno za prosinac. Jesam li novi ili stari? Ja ne znam u kojoj sam grupi: Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gardist odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Hvala ti velika svemirac, nažalost za mene još ništa, ovo je samo za pripadnike HV-a otprije:((( Hvala ti na trudu! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Arci odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Je li siječanj o.g. Jesi li HV ili HVO? Uglavnom ovo je razlika za prevedene mirovine. A eto imaš i broj telefona, pa možda bi bilo najbolje da nazoveš Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svemirac odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. gardist je napisao: Hvala ti velika svemirac, nažalost za mene još ništa, ovo je samo za pripadnike HV-a otprije:((( Hvala ti na trudu! bilo mi je zadovoljstvo. sretno!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gardist odgovoreno: 19. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 19. ožujak 2008. Ako išta saznaš kad bi mogle bit zaostale mirovine po sporazumu između RH i BiH (mislim na 2006. i 2007. godinu) javi molim te. Ja sam spremio mail glasnogovorniku mobmsa, ali tko zna kada će odgovor Ako ja saznam nešto odmah ću javit na ovome postu! Pozdrav i hvala unaprijed:) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.