wordda objavljeno: 20. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 20. ožujak 2008. Zaposlen sam od 1.7.2007 i bit ću još do 1.5.2008. Prije toga nisam bio zaposlen od 1.7.2006. Da li imam pravo na naknadu od burze ako "dobijem otkaz" a ako je sporazuman nemam? Koliko dugo ću dobivati naknadu? Da li poslodavac ima neke "sankcije" ako mi da otkaz? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
wordda odgovoreno: 27. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2008. Ili da li postoji neki info telefon burze gdje bih to mogao pitati? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZastoJa odgovoreno: 27. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2008. Nazovi područnu službu HZZ-a pod koju spadaš, broj nađeš na internetu, i traži pravnu službu koju svaki zavod ima. Tamo će ti sve točno reći, tako su i meni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
abram odgovoreno: 4. svibanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. svibanj 2008. budući da je to 10 mjeseci rada i ako je na određeno vrijeme ugovor ili poslovno uvjetovani otkaz imaš pravo na 3 mjeseca po 1200 kn samo na ovaj staž ne računajući staž od prije ako si koristio naknadu te ako dostaviš prosjek plaće u zadnja tri mjeseca u protivnom će biti naknada utvrđena prema zakonu, a iznosi 1170 kn. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.