lukrezia objavljeno: 22. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 22. ožujak 2008. otac moje sestrične proveo je u zatvoru 3 god. kao politički zatvorenik 70-ih,pušten je nakon što se razbolio od raka,moja sestrična prima mirovinu ,zanima je do kad ima to pravo s obzirom da u rješenju to nije navedeno? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lukrezia odgovoreno: 26. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 26. ožujak 2008. kaj nitko ne razumije ovo područje,čemu onda rubrika radno i socijalno pravo? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lukrezia odgovoreno: 27. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 27. ožujak 2008. kaj,trebam ODGOVOR!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lukrezia odgovoreno: 29. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 29. ožujak 2008. sad sam već LJUTA!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
morskywuk odgovoreno: 30. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2008. lukrezia je napisao: otac moje sestrične proveo je u zatvoru 3 god. kao politički zatvorenik 70-ih,pušten je nakon što se razbolio od raka,moja sestrična prima mirovinu ,zanima je do kad ima to pravo s obzirom da u rješenju to nije navedeno? Koliko godina ima vaša sestrična? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 30. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 30. ožujak 2008. Draga Lukrezia, kad se odljutite molim Vas pročitajte nešto o pravilima Legalisa Pročitano? Dobro. Nadam se da Vam se osmijeh vratio na lice i da Vam je jasno da ste se bezveze ljutili. A mi se zbog toga nećemo ljutiti na Vas, već ću u prilogu ostaviti par linkova gdje možete pročitati neke korisne stvari koje se odnose na Vaše pitanje. Ili će Vam barem biti jasnije gdjer ćete podrobno objasniti situacije vaše poznanice,l istu do0kumentirati, pa ćete shodno tome dobiti i potpuni odgovor. Biti ću toliko slobodna, pa ću Vam odati jednu tajnu ovoga zanata. Nitko ne može dati pravi odgovor na pitanje ako ne vidi dokumentaciju koja se odnosi na pitanje. Onima koji bi se usudili takon napamet odgovarati - nemojte im vjerovati. Evo linka: Hrvatsko društvo političkih zatvorenika HZMO Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lukrezia odgovoreno: 31. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2008. moja sestrična ima 36g. Draga Milly,hvala od srca! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 31. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2008. Lukrezia, bilo bi korisno da napišete članke zakona na koje se poziva u rješenju. Ovo je zanimljivo....sestrična ima 36 godina i prima obiteljsku mirovinu po ocu.Nisam stručnjak u ovom dijelu prava ali....čime se sestrična bavi? (studira, radi, nezaposlena???) Rubens?? Jel tebi možda pada kakva pametna na ovo?? Ima neko drugi??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
morskywuk odgovoreno: 31. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2008. Milly je napisao: ... čime se sestrična bavi? (studira, radi, nezaposlena???) ... ili je kod nje nastupila opća nesposobnost za rad? Lukrezia, za odgovor će trebati više podataka o sestrični i rješenju o mirovini. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lukrezia odgovoreno: 1. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. moram zavirit kod nje u rješenje pa javim sve sutra Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lukrezia odgovoreno: 1. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. travanj 2008. spominju se čl.11.stavka1.,čl.13. a tamo di piše izračun visine,čl.4. moja sestrična boluje od depresije posljednjih 7.g.inače je bila redovni student,iz studiranja je prešla u depresiju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lukrezia odgovoreno: 14. travanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 14. travanj 2008. nitko mi nije odgovorio Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.