corvetteos objavljeno: 25. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 25. ožujak 2008. Razvedena sam 10 godina i s obzirom da ex suprug nije plaćao uzdrzavanje,stavljena je administrativna zabrana i to u postotcima, 19% za najstarijeg sina i po 13 % za dvoje djece koji jos nisu isli u skolu,dakle, ukupno 45% dohotka. Plaća je za vrijeme 2000-2008god. porasla za 250%,sto ja naravno nisam znala, a ja i dalje dobijam isti iznos alimentacije. Moje pitanje je na koji način krenuti u rješavanje usklađivanja uzdržavanja,jer je poslodavac očito napravio propust i nije se pridržavao sudom odredjenih postotaka i nije uzdržavanje uskladio kako je plaća rasla.S obzirom da je 8 godina u pitanju, mislim da je tu dosta novaca "zaribano", pa vas molim za pomoć i upute. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darla_ odgovoreno: 31. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2008. ja bih otisla na razgovor kod poslodavca i upozorila ga na propust. ako nista ne napravi, onda podignite dvije tuzbe jer on cini kazneno djelo. protiv njega i oca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
corvetteos odgovoreno: 31. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 31. ožujak 2008. Darla molim te pogledaj moj novi post na izvan parničnom,to je sada nova situacija......mozda mi mozes ponesto i savjetovati... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.